Skip to Content
avatar image
Former Member

BO XI R2 SP 2 installation Problem

HY Gurus!!!!!!!!!!

I am new to BO ocean........

I am not able to install the BO XI R2 SP2

let me tell my configuration.

Me using Windows 7Profesional as OS & 2007 MS Office. I am using the trail version copy for BO

Oracle 10g

i created the users for CMS & AU in the Oracle.

m selected the Server installation-- ->click on next >full name computer name >Organization --


>Key

check on Performance Management--


>Key
>click on next
--


>use an existing database

-


> check on oracle--


>server XE user name CMS & pwd CMS and again user name AU & pwd AU > next ---->

Connection Port is 8060 -


> next----->

till that no problem after that it is asking pwd other can not start CMS server until U LOGIN or You can start manually CMS

that is the problem i m facing with installation of BO .

please hep me in this issue how can i start CMS server.....

Kindly do favor for me.....

Regards....

ravi...

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Aug 13, 2010 at 07:02 AM

    -- The database you have used to create a repository is accessible?

    -- Make sure the DB is accessible and the you have set correct ORACLE_HOME variable. tnslistener is started.

    When you use Oracle XE as a DB it does not create Oracle_Home variable. you need to set it up it manually. after doing all this

    go to command prompt type sqlplus and see what happens and try to login to DB. if this works then it should work

    -- After doing this restart all servers.

    --Kuldeep

    Edited by: Kuldeep Chitrakar on Aug 13, 2010 9:02 AM

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded