Skip to Content
0
Former Member
Jul 26, 2010 at 02:00 PM

Warning messages didn't show up

245 Views

Hello,

I am trying to implement modification, that posting in transaction VL02N will display warning message when budget is exceeded. Solution is attached to Note 985734 and described in Note 447102:

"However, if you use transactions MIGO, MB1A, VL01, VL01N, VL02 or VL02N to carry out postings, the CO checks run.

However, the posting is only then interrupted if the system issues error messages. In this case, all warning and error messages, in particular those of the availability control, are logged.

If the system does not issue any error message during the posting, but issues an availability control warning message, which is linked with an e-mail to the person responsible (this conforms to action 2 in the definition of the tolerance limit of the availability control), the posting is not interrupted as described above and the system does not issue an availability control warning message. However, an e-mail is sent to the person responsible."

I slightly modified the modification to include transaction VL02N and my problem is that after statement MESSAGE is executed, the message don't come up and the program flow continues and I don't understand why. Here's a link to youtube with my debugger: http://www.youtube.com/watch?v=N7aB0pzjLgs

Could someone explain me why the warning message didn't show up, please?

Thanks,

Pavel Kraxner

P.S. In the end of the video is a comment in notepad that error messages are working OK, which is correct, but they are executed at different place (AC_DOCUMENT_CREATE returns sy-subrc = 1 in contrary to Warning messages) .. on that particular place any message didn't show up and I don't know why..