Skip to Content
avatar image
Former Member

Problems while designing a Universe

I created Universe in the designer with all the default settings.

Then for my some requirements i deleted some tables from the Universe.

Now when i tried to re insert those tables I am only getting the names of the table and not the column details.

I even tried to create a new universe, but facing the same problem.

I also created a new connection, but the problem was not solved.

Kindly, provide some guidance over this issue.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jul 22, 2010 at 08:19 AM

    Try to refresh the structure of universe in designer. 'Refresh structure' is under view tab.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jul 22, 2010 at 03:00 PM

    Hi Yogesh, normally when you add a new table, it should first display in the expanded mode where you can see the fields. You can double-click on the table title to hide the fields, but I doubt it is your problem here (is it?). If you created a brand new universe and you are still not seeing the fields, you might want to check the database table first.

    Hope this helps.

    -


    If you are using the BusinessObjects tool, you should join [ASUG|www.asug.com]

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jul 23, 2010 at 05:55 AM

    Hi,

    Please check the Array fetch size also (its under the advanced tab when we create a connection)

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded