Skip to Content
avatar image
Former Member

Sending Japanese Character From XI to SAP 4.6C

Dear Expert,

I have a requirement here to send Japanese character from web application --> XI --> IDOC(in 4.6C).

However, it always fail, and I could only see garbage character.

I have tried the suggestion to put the logon language as JA in the RFC destination, but it is not working.

Please kindly help with your suggestion.

Thank you very much.

Best Regards,

Y

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jul 22, 2010 at 07:30 AM

    Hi ,

    I am not sure about the answer but it might help you out.

    See as far as i know UTF-8 has all the languages in it and japanese is one of them ......so you have to mention encoding as UTF -8 as the encoding in communication channel.See weather its geting populated.

    Regards

    Ravi Anand

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jul 22, 2010 at 07:58 AM

    If you could see japanese characters in sxmb_moni and the problem occurs when sending out Idoc, then please select the unicode option in RFC destination and try. It might work!!

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jul 22, 2010 at 08:48 AM

    Check Stefan's reply: japanese-characters-in-xi

    Regards,

    Abhishek.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded