Skip to Content

Portal is getting blank after closing popup in latest update of Chrome Browser

Dears,

we are facing an issue in Sap enterprise portal. After Chrome Browser update to version 72.0.3626.96 we are opening iviews in webdynpro fpm application and doing navigation using method

if_fpm_navigate_to->launch_portal_page

new chrome browser is opening but after close it the final page the initial portal page is getting blank. Before the update this issue is not happening. Can you give some advice please?

Thanks and Regards.

Javier

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Feb 18, 2019 at 03:29 PM

    Hi Francisco,

    This issue has been addressed at development level and currently SAP is working with Google to resolve this.
    Please refer to KBA: 2754651 - New window from Enterprise Portal closed causes blank screen in Chrome 72 for more information.

    Best Regards,
    Jinnyre

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.