Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

WGATE - scripts

Hi guys,

I know this is an old log, but could you help me.

I have installed Wgate -

when I try to use

http://localhost:8080/scripts/wgate/webgui/!(localhost removed)

I get 404 error

If I try and browse to

http://localhost:8080/(localhost removed) get the folder structures designs and sap

??

I'm using

IE6

the only folder for scripts is under

C:\Inetpub\wwwroot\AO2\sap\its\mimes\webgui or http://10.247.67.113:8080/sap/its/mimes/webgui/

ma and wa

Is this a faulty install ...I doubt it or me not doing somthing.

Should this be calling some java - ?

As this is not loading ????

This is my first time at installing this

Thanks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 08, 2010 at 11:02 AM

    Incorrcet JAva version being used -

    removed wgate and all java installs

    reinstalls latest java from http://www.java.com/en/download/

    Version 6 Update 20

    Re installed above again

    and hey presto

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 08, 2010 at 11:03 AM

    Java preventing access

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.