Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

"assigned datasource attributs"

i have copied infoobject 0gl_account , and i have the bouton "assigned datasource attributs" on my infoobject 0GL_ACCOUNT, but infoobject ZACCOUNT, i haven't this option.

How i can activated this option?

thanck

francoise

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Posted on Jul 05, 2010 at 04:26 PM

    Hi Francoise:

    While creating your ZACCOUNT InfoObject type 0GL_ACCOUNT on the "Reference Characteristic" instead of typing it on the "Template" box.

    Regards,

    Francisco Milán.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 05, 2010 at 04:30 PM

    HI

    i must creating my ZACCOUNT InfoObject type 0GL_ACCOUNT on the "Template" box, because zaccount et 0GL_ACCOUNT will be differents.

    best regard

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 12, 2010 at 09:06 AM

    thx

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.