Skip to Content
avatar image
Former Member

Transfer of Equipments

Dear Friends,

We have one superior equipment for which some nearly 40 - 50 sub equipments were assigned. As per our business needs we have to transfer all these equipments in a single step as they are belong to single machine assembly. When i uninstall from the functional location and change the plant for the superior equipment only the superior equipment got transferred to the other plant.

The sub equipments still lying in the old plant. I tried the transaction IE4N but system issues a message 'DIMP nedd to be installed and configured'.Please suggest how to transfer the superior equipment and the associated sub equipments in a single step.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    Jun 28, 2010 at 06:05 AM

    In your query, 'Installing at the new Functional Location of the other Plant' after dismantling is not seen. Whether you are missing Specifying the new FL in the dismantled Superior Equipment.

    Regards...

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi

      Can you tell us what is status of the equipment when you uninstalled from the Functional location

      please check whether it is AVAB means available or nothing changes

      please check then reply

      Regards

      pratap

  • avatar image
    Former Member
    Jun 28, 2010 at 09:34 AM

    Hi,

    If the equipment status is as ASEQ i.e, Assigned to Superior Equipment, Maintenance Plant data can be changed for sub-equipments by changing the same in superior equipment.

    Regards,

    Maheswaran.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi

      I feel the system is behaving correctly. As you have mentioned "Business Area , Planner group, Planning plant , Work center and Work center plant " these are plant specific. You have configured using these details with respect to different plant.

      When you copy from 1000 - 2000, it will copy datas which are not plant specific. If the datas are plant specific, you need to manually enter or run LSMW and update the same.

      Even though you have maintained same Planner group 100 for both plants 1000 & 2000. System will not copy the datas. This is applicable for Business area, planning plant, workcenter and work center plant.

      Hope this is the issue you have,

      - Pithan

  • Jun 28, 2010 at 06:04 AM

    Pl. see below

    Regards...

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jul 03, 2010 at 07:16 AM

    Hi,

    You assigned superior equipment (SupEq1) to Functional Location (FL1). You assigned 2 Sub Equipments as SubEq1 & SubEq2 to the superior equipment SupEq1.

    Now You are going to assign SupEq1 to FL2 which is under different plant.

    Follow the steps:

    1. Goto SupEq1

    2. Dismantle that from FL1

    3. Change the Maintenance Plant

    4. Now goto Structure

    5. Click Change Installation Location

    6. Click Dismantle

    7. Now Change the Maintenance Plant of SupEq1

    8. Again follow steps 4 & 5

    9. Skip the warning messages

    10. Select the 2nd Functional Location FL2

    11. Click Installation with Data Transfer

    12. Click Equipment (all) in the top

    13. Click Green Arrow to come back

    14. Click Green tick to accept

    15. Now do steps 4, 5 & 6

    16. Now again select the 2nd Functional Location FL2

    17. Click Install with Data Transfer

    18. Now select Install Location (whole) in the top

    19. Now do steps 13 & 14

    20. Now save the equipment SupEq1

    Now go & check all the equipments.

    Regards,

    Maheswaran.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded