Skip to Content

Custom Search Criteria Test does not work. Message-ID not found

Hello,

I am trying to configure a Custom Search Criteria for my PI Syncronous messages (PI 7.5 SPS2).

I have done all configurations following different tutorials but when I come to the point of testing my criteria via the test tool, I always have the same problem. System says that there is no Message with Message-ID: xxxx

I am sure that my message exists as I am looking for it directly in another tab.

I have resent several messages after my criteria was configured and same problem.

I have also run the Indexation Job several times, befor and anfer sending my messages.

I have entered the Message-ID with * in front and behind.

Always the same problem. Message-ID does not exist.

Did anyone have this problem? Can anyone help me?

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Dec 02, 2016 at 03:32 AM

    Check ur UDS is active and also XPath and conditions are correct.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 16, 2016 at 10:09 AM

    Hello,

    what is UDS? I think I found another reason why this is not found. I think it has to do with the Message Direction.

    When I activated this field to be seen in the monitoring, I see that this is empty for all my messages.

    In the test tool I must select inbound or outbound.

    Where can I define if an Iflow is Inbound or Outbound in order to se it in the monitoring?

    Can anyone help here

    Thanks

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded