Skip to Content
avatar image
Former Member

Problem on deleting (removing) an application

Hi Experts,

We are trying to delete an application at SAP PBC 7.0, but an error happens: 'Failed to connect ABAP server' .... And when you look for the InfoCube and for Multiprovider at SAP, the Multiprovider has disappeared but the InfoCube didn't.

Does anybody knows what's happening? Any solution?

Thanks in advance,

Albert Mas

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    Jun 18, 2010 at 04:39 PM

    Hi,

    Probably while performing the task, system must have lost connection to backend system and deletion might have ended abruptly. If the multi-provider is deleted and front-end is erroring out then try deleting the cube from backend directly. After deleting the cube from backend run the UJA_DATA_CHECKER to see if the Appset is consistent.

    Thanks

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Sushma Sandepogu

      Hi Sushma,

      I checked UJA_APPL table and deleted the entry manually, and it was successed. After that, the entry for UJA_DIM_APPL and UJA_APPLT tables had disappeared, because the application didn't exist.

      Then, I logined into BPC Admin through the connection wizard and the application wasn't there!!

      Later on, I've executed a transport, and the new application is ok, with identical technical names for Infocube and Multiprovider in target as in source

      Thanks for all!!

      Albert