Skip to Content
avatar image
Former Member

Problem in Calling a Web Service

Hi All,

I created an Adaptive Web Service Model by selecting a wsdl file in one of my Web Dynpro Project. Deployment of project is successful but when i run the application i am getting the following error:

The initial exception that caused the request to fail, was:

com.sap.engine.services.webservices.espbase.discovery.BaseIOException: Invalid Response Code 404 while accessing URL: http://paritas.sap.com:8000/sap/bc/srt/wsil/. Response Message: Not Found. Content Type: text/html. Body Content:

A:visited A:active </style> </head> <body marginwidth="0" marginheight="0" leftmargin="0" topmargin="0" rightmargin="0"> <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="left" height="75"> <tr bgcolor="#FFFFFF"> <td align="left" colspan="2" height="48"><font face="Arial, Verdana, Helvetica" size="4" color="#666666"><b>&nbsp;&nbsp;404 &nbsp Not Found</b></font></td> </tr> <tr bgcolor="#3F73A3"> <td height="23" width="84"><img width=1 height=1 border=0 alt=""></td> <td height="23"><img width=1 height=1 border=0 alt=""></td> <td align="right" height="23"><font face="Arial, Verdana, Helvetica" size="2" color="#FFFFFF"><b>SAP J2EE Engine/7.01&nbsp;</b></font></td> </tr> <tr bgcolor="#9DCDFD"> <td height="4" colspan="3"><img width=1 height=1 border=0 alt=""></td> </tr> </table> <br><br><br><br><br><br> <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="left" height="75"> <tr bgcolor="#FFFFFF"> <td align="left" colspan="2" height="48"><font face="Arial, Verdana, Helvetica" size="3" color="#000000"><b>&nbsp;&nbsp;The requested resource does not exist.</b></font></td> </tr> <tr bgcolor="#FFFFFF"> <td align="left" valign="top" height="48"><font face="Arial, Verdana, Helvetica" size="2" color="#000000"><b>&nbsp;&nbsp;Details:</b></font></td> <td align="left" valign="top" height="48"><font face="Arial, Verdana, Helvetica" size="3" color="#000000"><pre>&nbsp;&nbsp;Go to <A HREF="/" target="_parent">main page</A> of this application!</pre></font></td> </tr> </body> </html>

Can anyone tell me how to solve this issue??

regards,

Ramakanth

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    May 28, 2010 at 10:34 AM

    Hi Ramakanth,

    Try testing the webservice in the webservice navigator.

    Go to link:http://<host>:<port>/wsnavigator.

    Enter your usernmae and password if requires.

    Enter the WSDl url and test the service by giivng some input value.

    If the servcie is tested successfully,you will get the response.

    Please let me know if your able to test the service or not?

    Regards,

    Lavanya.G

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Lavanya,

      Thanks for the reply..

      As u said i tried from webservices navigator.. It is giving a message as

      Cannot download WSDL from http://paritas.sap.com:8000/sap/bc/srt/wsdl/bndg_DF69792F4B606DF1B168001CC0F24CF0/wsdl11/allinone/ws_policy/document?sap-client=101: It is not allowed to access this service. If you believe you should be able to, please contact your system administrator.

      But I am the administrator and i logged in as administrator only..

      regards,

      Ramakanth

  • avatar image
    Former Member
    May 28, 2010 at 01:00 PM

    Hi,

    Is your web service is on the same server on which you are testing your web dynpro application?

    I think it is not on the same server.

    Let say your web service is on some server1 and dynpro application on server2.

    try testing the web service from the WSNavigator of server1.

    If it is a external service then you have to configure the proxy setting in the SOA.

    Regards,

    Amol

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded