Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SBO V8.8 PL10: SBO Mailer in Service manager, buttons greyed out....

Hi,

I have an installation of 8.8 where the mailer does not appear to be working. The settings appear to be correct, but the start/stop/pause buttons are all "greyed" out, i.e. I cannot take any of the buttons. The buttons are highlighted correctly for other items in the lservice manager, for example, the license server. I am running the rouitne as the administrator.

Any ideas?

Simon

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 07, 2010 at 09:38 AM

    June 7: This is still an issue, I have also noticed that the SAP Business One Messaging Service is at a status of "Starting" with no options to stop/start etc..

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jun 07, 2010 at 03:08 PM

    Hi Simon,

    Please try the following:

    Exit Service Manager.

    Go to Start > All Programs > SAP Business One > Server Tools. Right click on "Service Manager" and select "Run as administrator".

    Now you should be able to change all settings.

    Kind regards

    Bernhard

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.