/scripts/ahub.form.attachments.js
0

Could not see assembly's with material in NWBC "Asset viewer" Maintenance worker

Nov 30, 2016 at 09:51 AM

122

avatar image

When i want to open a technical object in NWBC "Asset viewer" it shows me the complete structure of functional locations and equipments. But not the BOM of the equipment or assembly.

Why is this. in IH01 it do show me the complete structure. but not in "Asset Viewer"

greetings,

Rob

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Julie Plummer
Dec 07, 2016 at 12:01 PM
0

Hi Rob,

Does it work in SAP GUI standalone?

If not, could you please repost this in the correct forum for IH01.

Thanks Julie.

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

yes i see the assemblies in IH01 or IL03.

Also in IH01 in NWBC, but not in the asset viewer.

0
Julie Plummer
Dec 14, 2016 at 11:00 AM
0

Hi Rob, I am sorry to bounce you round, but I am not well-versed in IL03. Since no-one else in the community has contributed, could you please open an OSS ticket under the appropriate component?

If you give me / DM me the OSS ticket number, I will subscribe to it.

Sorry I couldn't help.

Best wishes Julie.

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Do we need PLM Web UI, to see the assembly s and BOM in the asset viewer??

EA-iPPE and PLM-WUI ?

could that be the solution??

0

Hi Rob,

Sorry for the delay, I have been ill.

I'm sorry I can't help, but I am not familiar with the PLM Web UI. Could you please post this in the PLM forum?
Best wishes Julie Plummer.

0
Skip to Content