Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Prompt Value is not working through Open Doc Syntax

Dear All,

I am passing one value (Fiscal Year) to WebI from Xcelsius URL Button.

http://<Server>:8080/OpenDocument/opendoc/openDocument.jsp?iDocID=ATJUDThT5S5DivTWVfoq6Rs&sIDType=CUID&sRefresh=Y&lsSFiscalYear(SingleValueEntry,+Required):= [K4/2010]

When I click on this, I am able to open Infoview and even the report in which I want to pass parameter value, But the report is not getting refreshed with newer value (In this Case 2010).

My Prompt Name is Fiscal Year (Single Value Entry, Required) and technical name is 0P_FYEAR, I have used both the name technical & Description to pass the Parameter, but could not success.

Can anyone tell me how I can resolve my problem?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Apr 26, 2010 at 08:21 AM

    Please try to pass the key.

    Regards,

    Stratos

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      HI Stratos,

      Thanks for another help. I got the log details and key for the parameter value.

      I found below syntax for Parameter from SOFA.log file,

      <FILTER KEY="[0P_FYEAR]"><CONDITION OPERATORCONDITION="Equal"><CONSTANT TECH_NAME="[0FISCYEAR].[K42010]"/></CONDITION></FILTER>

      and according to above syntax, I have change my URL Link to

      http:/<Server>:8080/OpenDocument/opendoc/openDocument.jsp?iDocID=ATJUDThT5S5DivTWVfoq6Rs&sIDType=CUID&lsS[0P_FYEAR]=[0FISCYEAR].[K42010]&sRefresh=Y

      but still I am not able to refresh the report with 2010 value.

      Can you please look into the above link and please let me knew where I am doing something wrong.

      Regards,

      Rishit Kamdar

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 09, 2010 at 10:35 PM

    Hi,

    I am having the same problems passing the cell values from 1 Webi report to another target Webi report using OpenDocument on BW universes. The target Webi report returns no data another I can confirm OpenDocument has successfully passed a value into the prompt. I have tried the BW key, name, and medium text but the target Webi returns no data. Any information would be appreciated, thank you.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.