Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

MIME object missing after transport moved to production

Hi gurus,

I developed one application in BSP .it includes MIME objects ( .jpg ,.swf) .Under MIME ,i created folder and i kept objects under folder. Application is working good in development, later I moved to quality.In quality also working fine. but the problem is when moved to production ,MIME objects are missed . thrice sent the transport to PRD ,no use.

please help to resolve this issue.

thanks

Naveen

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Aug 31, 2013 at 12:02 PM

    We experienced the same.

    Resolved by transporting with "OverWrite Originals" - if you're not the guy doing the transport, tell the transport guy to make this setting in the Transport "Options" tab in STMS.

    Word of warning, I just tried this at the same time as transporting a NewMime, as well as the Folder/ParentFolder/Grandparent Folder, as I thought that the root would also be necessary.

    As it turned out, with "OverWrite Originals" this cleared out all the other children which I'd not re-transported.

    Ultimately fixed by re-transporting the whole lot with "OverWrite Originals".

    Bit of bother, but ultimately got results required.

    Good luck!

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.