Skip to Content
avatar image
Former Member

RA&R Management Reports displaying 1 day behind

Hi forum guru's.

I am having an issue with the Risk Violations Management view on RA&R (i.e. the default screen after you log into RA&R). On the management view on the right hand side, the date "Summary as of" is always a day behind. I need this date to be current.

The daily management report background jobs run at 5:00am each day and the jobs complete successfully with no errors. The server date and time is correct as well. Has anbody experienced something similar?

We are on AC5.3, SP10.

Rgds,

Prevo.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Apr 15, 2010 at 09:13 AM

    Prevo

    you get yesterdays view because yesterday is current as per the risk violation data

    we also have yesterdays data. This is the default

    I am not sure if there is any way to split the day to batches of 12 or 6hours. All jobs that collect these data would require to run at 12 or 6hours than... I dont think this would make sense

    Nesimi

    Edited by: Nesimi Buelbuel on Apr 15, 2010 11:13 AM

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi All,

      But I think logic of this thing is something different. Because in my case I have 2 clients of same system configured in GRC RAR 5.3. And it is showing me the date of 8th April for both clients. Whereas I have finished Full Sync and batch analysis for one client on 8th april and for other client on 13th April but still the date is same as 8th April.

      Thanks

      Sunny

  • avatar image
    Former Member
    Apr 16, 2010 at 10:04 AM

    Hello Gurus,

    I am new to GRC, I have to create a background job for RA&R daily Management Reports. I have created a background job by going to Risk Analysis >user level->Risk level >Critical >Report Format >Management summary >clicking on Background >setting the backgorund job for daily.

    But the background is failing to display the report. I ran in the foreground and it works fine.

    Please let me know if I am doing anything wrong in the steps..

    Thank you!

    Regard's,

    SA

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded