Skip to Content
avatar image
Former Member

Problem on animated objects (sva)

I created a transaction that generates simplemeter object as gif, it uses L1Speed current value to change needle position.

But always needle at same position.

Is there a problem about animated objects for MII 12.15?

Is there a sample doing animated objects for MII 12.1x?

Thanks.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Apr 12, 2010 at 05:55 AM

    Hi ,

    Plz have a tracer before you map the CylTemp value to the animation object and check if you are getting different values when ever u r executing the transaction.

    if you are getting different values the check if you have mapped the CylTemp value correctly to the Value field of the animation object.

    the third area where u can check is, how are u testing the output, if you are pulling that image to a HTML page then kindly check for the cache problem because the browser has the tendency to keep the cache of a file which is frequently called which may keep on showing you the same image even it is updated in the back end.

    plz let me know how are u storing the images and seeing the output.

    Regards,

    Shyam

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi,

      I found the problem.

      Problem is SimpleMeter svg object. It does not work properly.

      I changet it to SpeedoMeter, now no problem.

      Thanks.