Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem replicating new customer from ECC to CRM

Hello,

Initial download of customer from ECC to CRM is done. I have no problem if I change the information of customer in ECC, it replicates the changes in CRM.

The problem is on new customers, once created in ECC, it failed to replicate in CRM side. I got this error message in SMW01:

Partner 0001038542(E1CB0ABB366D3E4EB3AA7350872B46CB): the following errors occurred

Message no. BUPA_MW_EXCHANGE010

But if I try to do a Request Start (R3AR_) of this customer, it replicates successfully in CRM.

Need your help guys.

Thanks!

-noel

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

6 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 26, 2010 at 06:33 AM

    Hi,

    It seems that you have upgraded the system from a previous version or Support Pack

    Please check the following

    whether the upload objects BP_BUSHRS_UPLD and CON_BUSHRS_UPLD and are not in running state from txn R3AM1. If they are in status running then cancell both of them.

    Then check again

    Award points if helpful

    regards

    Surendra More

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 26, 2010 at 01:36 PM

    Hi Noel,

    Can you mention the full error message there must be some further details in the BDoc for the error.

    Thanks,

    Vikash.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Mandini1 ,

      In order to send the data back to CRM check whether the BTE is getting triggered in ECC upon changint the z field. What I can suggest is along with the z field changes some standard field and save the customer and check the BDoc in CRM whether you are getting the new valud of your Z field or not.

      Thanks,

      Vikash.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 26, 2010 at 03:03 PM

    check if the below link helps you.

    customermain-has-failed

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 27, 2010 at 08:07 PM

    Hi,

    If you have used some filters in R3AC1 please remove from customer .

    Pat

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Pat,

      Yes, I do have filters. But I think its not causing the problem. The filters is simple and must. If the filters are also applies in Request Start (R3AR_), then my filter is ok, cause the BP do replicate successfully if I do the manual replication.

      Thanks.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 08, 2010 at 09:53 AM

    Hello all,

    I have a similar problem.

    I have done successfully the Initial Load, and if I change something in ECC about the BP dowloaded,, the change is correctly downloaded.

    The problem is in new creation of Customer, because Bdoc (of Insert) are not generated, and so no business partner are created on SAP CRM.

    If I make a change in one of these customers a Bdoc of change is generated but it goes in error, because the BP does not exist in CRM.

    I don't know if my explanation is clear, but please help me.

    Thanks in advance,

    Alan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Alan,

      This should not be the case. Even if you create a new customer the delta should bring the new customer to CRM with insert task. Check why the new customers are not flowing to CRM. Are you creating the customer in the same A/C group for which you have PIDE mapping check the PIDE transaction. Also check the filter setting.

      Hope this will help.

      Thanks,

      Vikash.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 09, 2010 at 06:04 AM

    Hello,

    My problem was solved by adding EVENT 00001321 with 'application = BC-MID' and 'Function Module = PI_BP_CUSTOMER_BTE_1321' into table TBE31 in the production system.

    Thanks!

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Noel,

      I am using FM SD_CUSTOMER_MAINTAIN_ALL for creating new customers in ECC and I am facing the same issue as reported by you.

      the same messages in CRM .

      But when I checked, EVENT 00001321 with 'application = BC-MID' and 'Function Module = PI_BP_CUSTOMER_BTE_1321' in table TBE31 is already there in my ECC system.

      But I couldn't find it in CRM system and not able to add a new one since FM PI_BP_CUSTOMER_BTE_1321 is not found in CRM.

      Can you please let me know your comments on this.

      Thanks in advance.

      Regards,

      Aljohn Inigo J

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.