Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

LIS updating is still activated

Hi all

I am receiving the following error when I try to do a INIT load on extractor 2LIS_01_S005:

LIS updating is still activated (client abc ) M + 25

I have read other SDN posts and I have made the change in both our DEV source systems in TCODE LBW1 to No Update, but I am still getting the error. I am able to do a full load on my InfoPackage but no INIT.

I would appreciate any help or suggestions.

Thanks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Best Answer
    Posted on Mar 03, 2010 at 11:57 AM

    See OSS Note 168131.

    Symptom

    Using report RMCSBIWC you want to generate the delta update in the LIS in the OLTP System. The system generates message M+025:

    'LIS updating is still activated'.

    Cause and prerequisites

    The standard update for the affected structure is still active in at least one client of your OLTP System.

    Solution

    To be able to generate the delta update for an information structure, you must deactivate the update of this information structure temporarily in all clients.Deactivate the update using the LIS Customizing or report RMCSBIW0 (TCode LBW1 see Note 146294) in ALL clients of the OLTP System in which the information structure is updated.You can activate the update again after generation.

    Edited by: Pravender on Mar 3, 2010 5:28 PM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Dear Pravender Kumar,

      I did exactly like you have mentioned.

      I got the error then i deactivated the update and the load went him.

      Then i changed the update back to its original setting(Asynchronous updating) again i am getting the same error. Can i leave the Info structure as "no update"what will be the impact of it?

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 03, 2010 at 12:08 PM

    I have also cleared the delta queues.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 03, 2010 at 12:00 PM

    Hi Pravender

    Like I said, I have made both my source systems inactive but I still get the error.

    Thanks

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.