Skip to Content

Depreciation report S_ALR_8701194 not working

Hi,

I am tring to execute the Depreciation report and getting the message no data selected and while assigning SAP_ALL i am able to get the data. I have anaylze the ST01 trace but everything is 0 and SU53 is also successful then what could be the reason.

11:14:29:189 AUTH - - - S_TCODE RC=0 TCD=S_ALR_87011994;

Client: 600 User: TEST Transaction START_REPORT 4B863B2D753F26F1E1000000AC190055

Work Process 0 PID Date: 26.02.2010 Start:11:14:29:200.231Finish:11:14:29:215.790

First Block of Dialog Step Last Block in Dialog Step

Block Version: 1512 No. of Records: 5 File Version: 1

hh:mm:ss:ms Type Lasts(us) Object Text

11:14:29:200 AUTH - - - S_PROGRAM RC=0 P_GROUP=AM10;P_ACTION=VARIANT;

11:14:29:201 AUTH - - - S_PROGRAM RC=0 P_GROUP=AM10;P_ACTION=SUBMIT;

11:14:29:203 AUTH - - - A_A_VIEW RC=0 VIEW=' ';

11:14:29:203 AUTH - - - A_A_VIEW RC=0 VIEW=1;

11:14:29:206 AUTH - - - S_PROGRAM RC=0 P_GROUP=AM10;P_ACTION=SUBMIT;

Client: 600 User: TEST Transaction START_REPORT 4B863B2D753F26F1E1000000AC190055

Work Process 0 PID Date: 26.02.2010 Start:11:14:59:25.577Finish:11:14:59:32.662

First Block of Dialog Step Last Block in Dialog Step

Block Version: 712 No. of Records: 2 File Version: 1

hh:mm:ss:ms Type Lasts(us) Object Text

11:14:59:26 AUTH - - - A_A_VIEW RC=0 VIEW=' ';

11:14:59:26 AUTH - - - A_A_VIEW RC=0 VIEW=1;

Regards,

Subhash

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Feb 26, 2010 at 12:45 PM

    Hello,

    Could you please provide some inputs

    1) when you run report for specific company code and Asset . yuo do not get any information?

    2) for same company code and asset with SAP_ALL you get values?

    Please provide the details

    As i can only guess you do not have access to that company code aor Cost center to which the asset acountting belongs.

    Thanks,

    Prasant K paichha

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • I built a new Role with S_ALR_8701194 and SU53 and i have added the object S_GUI and S_ALV_ALYO also. but the output is same RC=0 in authorization trace, but not able to view the data.

      Well my question is not this is an authorization issue, but the system is not able to identify the missing authorization, so in this case do i iahve anything else to anaylze the issue, or only last option go for SAP support.

      Regards,

      Subhash

  • Sep 29, 2014 at 02:22 PM

    Hi All,

    We had the same problem. The reason - the user has been assigned a role without customized organizational levels. However, neither the SU53, ST01 no problems with authority did not show. The problem is in SAP!

    Best regards,

    Konstantin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded