Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

How to restore deleted bsp component in the system?

Dear colleague!

I created enhancement on standard object BT301I_ALO. When I deleted enhancement, the standard object BT301I_ALO has deleted also. The system display message u201CBSP application BT301I_ALO does not exist or is not activateu201D when I want to display this component in BSP_WD_CMPWB transaction.

What can I do to restore this component in the system?

Thanks!

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 25, 2010 at 03:25 PM

    Depending on your system landscape, your best bet is probably to try transporting the component back in from another system.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.