Skip to Content

Link to code gallery not working in ABAP general Forum

Hi Moderators,

In ABAP General Forum,the link to 'ABAP Code Gallery' in the thread is not working.

I get the message like

The page you were trying to reach could not be found: it may have been renamed or moved to another space, or the name you requested may be incomplete.

Please correct it.

Keshav

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 22, 2010 at 09:46 PM

    Thanks Keshav!

    I changed it to the new Code Gallery page which has the ABAP code gallery as child pages. I will fix the others as well.

    Cheers,

    Julius

    Edited by: Julius Bussche on Jan 22, 2010 10:48 PM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.