Skip to Content
avatar image
Former Member

Transport stuck after releasing in hte export phase

Hi All,

I am having a strange issue, the users have released the trasnport request. But the trasnport request logs says it is "in process" status in the export phase of release. See below. I can see the trasnport is in the Q system buffer and I can import in Q also. But the Dev system status of the trasnport still says "In progree" in the export phase. Please let me know your views and answers about it.

*BRDK969187 S 44793: Delft Traveler for Y-special to befix*

*BRD ACS ECC Development*

*Checks at Operating System Level 15.01.2010 06:03:01 (0) Successfully Completed*

*Pre-Export Methods 15.01.2010 06:03:05 (0) Successfully Completed*

*Export 15.01.2010 12:18:39 In process: Requires update*

*Import steps not specific to transport request*

Thanks

Amair

Edited by: Amair Ahmed on Jan 15, 2010 8:22 PM

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jan 19, 2010 at 03:35 PM

    Hi Gurus's,

    I am still struggling to resolve this issue. Your help is greatly appreciated..

    Thanks

    Amair

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jan 20, 2010 at 09:27 AM

    Did you check the log files in the transport directory? You should have a BRDE969187.BRD file there with more details on the export.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jan 17, 2012 at 06:52 AM

    Hi Amair

    Can you tell me how you resolved this issue. I'm experiancing the same problem.

    Thanks Rohan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded