Skip to Content

RPTCORTMAIL doesn't send a mail

Hey,

I tried to use the Report RPTCORTMAIL but no matter what I choose no mail is send.

I chose a period and a person with errors but the protocol shows "0 mails send".

Even when I don't enter a person nothing happens.

While debugging I saw that the table PERNR_TAB_LANG is empty at the moment the receivers should be picked.

Am I doing something wrong? I'm thankful for every hint.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Nov 24, 2016 at 03:44 PM

    Could you perform some tests with SE37 on FM RH_GET_SMTP_ADDRESS as it depends on your Customizing (T77EO, T591C, etc.) sometimes, as Rob Dielemans wrote, IT 01105 may contain a sap user which links to an address (USR21, ADR6)

    e.g. a subtype of IT 0105 is home/personal address for RH related mail, when SAP user is office/professional address.

    Regards,
    Raymond

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.