Skip to Content
1

Unable to copy/paste pictures in the comment/answer with FireFox 50.0

Nov 23, 2016 at 10:30 AM

563

avatar image
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Also can't insert picture in the answer!

0

It could be that the problem is linked to this. If the question or any part of it is being edited by someone, another user has difficulties to submit the answer.

0

I am unable to insert any picture!

0

epmfunctions.png

Seems to be browser or Refresh problem with the site....I was able to attach it now...But have faced the same previously.....refreshed and waited for 5 mins...it was solved!

epmfunctions.png (9.9 kB)
0

Picture is not shown!

0

Test for picture:

0

Not working here also!

0

If I am not mistaken this was also reported in the pre-launch beta period, but as I am responding from my iPhone, I don't have the motivation to go searching through the archived discussions in the beta space. I had the same issues from IE and Chrome, where everything looked fine until the page reloaded and the embedded picture vanished.

0

Sorry, but I was able to paste a lot of images in my answers on the new site using FireFox without any issues! Today I am unable to do it. Without this feature I can't answer questions!

Samples:

https://answers.sap.com/articles/58322/first-month-results-only-95-questions-in-bpc-nw.html

https://answers.sap.com/questions/52885/index.html

https://answers.sap.com/questions/47098/index.html

...

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

8 Answers

Jerry Janda
Dec 09, 2016 at 04:59 PM
1

Hi, Vadim:

Per our discussion at https://answers.sap.com/questions/80033/you-have-to-prepare-answers-in-notepad.htm, I'm sharing with our Q&A lead.

Best regards,

--Jerry

Show 8 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Thanks! Waiting for improvements!

Just a test for current status: paste picture here:

end picture

0

No picture :)

0
0

https://answers.sap.com/questions/80033/you-have-to-prepare-answers-in-notepad.html

"l" is missing at the end of the link!

But anyway I sill can't paste pictures using Firefox. I mentioned it here: https://blogs.sap.com/2017/05/19/answering-community-questions-list-of-issues/

0

I have same issue but there is no solution for this issue YET! SAP will findout soon. Faith in team. :)

0

"SAP will findout soon" - hope so...

Nothing changing snce November

0

I played a bit with Firefox: from what I can see, pasting images from the clipboard or drag&dropping images from Windows Explorer in version 52+ results in <img src="data:image/png;base64, encodeddata, alt="">

In Firefox ESR, branch 45+ and Pale Moon, it is pasted as <img data-mozilla-paste-image="0" src="/storage/temp/randomname.png" alt="">.

Unfortunately, I could not find any about:config setting to alter this behavior.

If the editor supports this type of data, it could be just a matter of white-listing. Still, I have no idea what could be the side effects...

0

It's possible to paste with FF52, but the image is not saved...

I suspect that there is something wrong with file name generation...

0
Vadim Kalinin Nov 23, 2016 at 12:39 PM
0

To my mind something is wrong with the site itself, not with the browser!

Picture paste is working correctly before save, but after save it disappears...


Show 4 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Yes....I agree with this...

0

And unfortunately no reaction from the team reconcilable for this site!

"we are listening" ...

https://answers.sap.com/articles/50727/where-will-the-new-scn-be.html

0

Hmmm....having such long discussions on it with everybody's thoughts....still cant see any positive feedback's from the team! And for the bugs reported they prefer to put it on Idea Place, so as per the voting only they will fix them with priority, otherwise......@#$#%. I have started to feel that SCN has become like a startup company's site...which is very raw and still developing!

0

I can confirm that the issue with FireFox 50.0 is related to this particular site. Just tested on www.mail.ru and was able to paste image and save the result!

0
Vadim Kalinin Nov 29, 2016 at 12:21 PM
0

New bug: If the discussion is closed I can add comment but I can't insert the picture in this comment using button:


accept.png (1.2 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Vadim Kalinin Jan 26, 2017 at 10:09 AM
0

"Looks like the issue is solved!

I am able to paste a picture directly in the answer using the latest Firefox!"

Incorrect! Still not working :(

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

But I can copy image from some answer and paste it... and it will be saved...

Strange!

0
Priyanka Jagtap Nov 23, 2016 at 10:44 AM
0
Show 4 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

No picture, only link!

0

Yes....I just tested it Vadim! Its not showing the picture only the uploaded link....strange! Only after clicking the link it shows....I was just checking my previous post where I attached screenshots...some show the picture in the comment or answer or but some doesnt. Never caught this!

0

I also spotted it before in several threads... some pictures are indeed shown only as a link. Which brings me back to this

1

And I am talking about copy/paste of the picture, not from file!

0
Vadim Kalinin Nov 23, 2016 at 10:50 AM
0

Test picture from file:

From file


npepm.png (134.0 kB)
Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Test for copy/paste:

test

0
Eli Klovski
Nov 23, 2016 at 10:49 AM
0

I succeeded :)


ajfml.png (7.3 kB)
Show 12 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Just tested - copy/paste not working for me as before!

0

I am using latest FireFox and was able to copy/paste without issues. But now only insert from file!

0

Try with Chrome.....

0

I don't use Chrome.

0

I'm with FireFox, seems to work (at least, at the moment)

0

Test picture:

test

0

Not working! FireFox 50.0

0

You are too advanced :) I'm with 45.4.0

0

Eli...its not working...with me too! Firefox 50! While submitting the answer it shows the picture but after submitting its not showing the pictures! Just tried! Surely you are copying and pasting??

0

Looks like it's the issue with FF50

1
Show more comments
Priyanka Jagtap Nov 23, 2016 at 10:59 AM
0

Well, even copy paste doesnt work for me...of picture but we have 2 options Insert Picture n Insert File....Using Insert Picture if I crop the image to certain extent then it shows the picture in the answer!


copy-paste-scn.png (19.8 kB)
Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Insert Picture is working! Copy/paste is not working...

I also see some strange effects with site in general...

1