Skip to Content

BO LCM install issue~

I got the error message - "Sorry, LCM application is unable to process your request."

My situation and activity was describe as below.

Check all Services from the CMC, all services are working fine, besides the AdaptiveProcessingServer.

1. AdaptiveProcessingServer -> Running and disable

Is the AdaptiveProcessingServer has any relative with the LCM???

(AdaptiveProcessingServer is working correct in my prod. Env.)

2.So, I use the ccm command to force the AdaptiveProcessingServer start, but it's still disabling.

So, I conduct the following activity, Re-install LCM :

a. Uninstall LCM and reset server.

b. Install LCM and reset server, again.

But it appears the same error message(still can't logon LCM), any suggestion will be appreciated.

Thanks

Edited by: Roger Wang on Nov 17, 2009 2:17 AM

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 17, 2009 at 02:42 PM

    Do you see LCM Job server in CCM panel?

    Try this:

    1. In command prompt cd to <businessobjects install dir>\businessobjects enterprise 12.0\win32_x86\scripts

    2. type lcm_repair.bat to run/launch the batch repair and let it run.

    Thanks

    Subhodeep

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Joseph Yu

      > Check Registry : HKEY_LOCAL_MACHINE -> SYSTEM -> ControlSet001/ControlSet003 -> Service -> svn ->

      > ImagePath Value : (Install Dir)/bin/svnserve.exe --service -r C:/LCM_repository/

      > Stop the "Central Configuration Manager - SIA(Server Intelligence Agent)" and active SIA when installer do not have any progress.

      Hi,

      I am getting the same error..After SP2 install, unable to login to LCM..All servers running fine..

      "Sorry, LCM application is unable to process your request."

      below is my registry setting..what exactly i should do here ?

      C:\Program Files (x86)\Subversion/bin/svnserve.exe --service -r C:/LCM_repository/

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.