Skip to Content
avatar image
Former Member

Problem using BAPIs

Hello Everyone,

I am having a strange problem when using the BAPI_PO_GETDETAIL1 bapi. I am passing the input parameters to this BAPI as soon as a PO is created (by firing a plug to this DISPLAY view). The display view is not showing anything unless I insert a Breakpoint and then create the PO. Does anyone know how to fix this?

Please let me know if you need any more clarification. I would appreciate your help.

Regards,

Gopal.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    Nov 07, 2009 at 07:04 AM

    Hi,

    You are passing the input parameters to the BAPI and simultaneoulsy firing to the display view rght?

    Priya

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi,

      you can use wait statement to do that: WAIT UP TO 1 SECONDS.

      But it might not be a good idea...it is just for testing purposes....you might want to find other ways of knowing if the system updated all the tables before you can call your get details bapi....perhaps a select on the po table and if your find your newly created po...than you can call this get details bapi...

      thanks...

      AS.

  • Nov 09, 2009 at 03:31 PM

    This is fairly normal that there is a slight delay after the call to create before the document is available. The main work process is freed while the bulk of the update work happens asychronously in the V2 update process. If you go into the SAPGUI transactions and create a new document and then immediately try to edit it, you will get a message that it is still locked. The update process can take even longer if you have output determination occuring on create.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 07, 2009 at 07:27 AM

    Please paste your code....

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded