Skip to Content
0
Former Member
Nov 04, 2009 at 07:46 PM

Crystal Enterprise 10 Login Error

90 Views

Hi,

I am not sure if this is the correct forum to post this question but this is my problem:

Two of our admin users are having trouble logging into Crystal Enterprise 10. I've posted a message in service and support, but unfortunately, the SAP representative told me that the technical team is no longer support Enterprise 10. This is an alternative way to try here. Basically, two users just started getting this error since Wednesday. I checked the Crystal server, we have this group called "Crystal Other Domain" where we save all the NT users in this group. Once this ID is setup in Crystal Other Domain, the ID will automatically be populated in Crystal Enterprise. I will then add the ID to the appropriate group within Crystal Management Console so they can see the appropriate folders within the group. I even deleted the ID and added back, I removed all their groups, added everything back, but they still cannot login. I mean, the ID is in the Crystal Other Domain in Crystal server, and the ID is also in Enterprise with admin group, so I do not know what other route I should be looking into. On side note, we are using our WindowsNT password to sign on. 4 admins including myself have exactly the same group and our ids are all in the domain on the server, I do not understand why 2 of us can't get in. Please advise.

************************************************

Account Information Not Recognized

An internal error has occurred in the NT Authentication plugin while trying to establish group membership. Please make sure that each mapped NT group belongs to an accessible domain.

Please check that the appropriate CMS name and authentication type are specified.

Re-enter your user name and password, and click Log On.

If you are unsure of your account information, contact your system administrator

**************************************************

Thank you for the help in advance.

Simon