Skip to Content
0
Former Member
Oct 29, 2009 at 02:36 AM

ST06 SAPOSCOL not running?(shared memory not avilable)

4821 Views

Dear All :

when I checked the system information via SAP GUI with ST06/OS06/OS07,

I found that the saposcol's status "not running (shared memory not avialable).

and I checked saposcol running on our server. -but "status -s" returns

incorrectly, status: not running (process ID not found).

Pls tell me how I can figure this?

Status now

**************************************************************

Collector Versions :

running : COLL 20.94 700 - 20.58 NT 07/04/27

dialog : COLL 20.95 700 - 20.65 NT 08/02/06

Shared Memory : attached

Number of records : 575

Active Flag : active (01)

Operating System : Windows NT 5.2.3790 SP 2 SAPPRD01 4x IA64 Level 32

Collector PID : 0 (00000000)

Collector : not running (process ID not found).

Start time coll. : Fri Aug 07 22:02:00 2009

Current Time : Thu Oct 29 10:30:52 2009

Last write access : Wed Oct 14 12:11:34 2009

Last Read Access : Wed Oct 28 19:35:09 2009

Collection Interval : 10 sec (next delay).

Collection Interval : 10 sec (last ).

Status : read

Collect Details : required

Refresh : required

Header Extention Structure

Number of x-header Records : 1

Number of Communication Records : 60

Number of free Com. Records : 61

Resulting offset to 1.data rec. : 61

Trace level : 2

Collector in IDLE - mode ? : NO

become idle after 300 sec without read access.

Length of Idle Interval : 60 sec

Length of norm.Interval : 10 sec