Skip to Content

Sapscript not posting documents

Hello. I have a question, I wrote down a script that will post documents.

But when playing it, the documents do not fast and when the script is working, it is clear that the save button is not active.

The script fills all the fields in the transaction and instead of posting the document just goes back and begins to fill in a new transaction.

But instead, it must complete a transaction, post it, exit it, and complete a new transaction.

Someone met with such a problem?

Maybe this is a server restriction?

It seems to me that before, when replaying a script, the documents were fasted.

Thank you for your responses.

You are a super forum.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Oct 17, 2018 at 01:15 PM

    Hello Svyatoslav,

    Maybe a scripting trace might help you.

    Start SAPgui, then ALT+F12 -> Options -> Trace -> Session trace -> Select "Automation" and "Scripting" from the list, and "Enable" "Apply"

    and recreate the scripting issue.

    There should be a trace captured with the word "scripting" in the header.

    Upload this text file for further analysis.


    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.