Skip to Content
avatar image
Former Member

LL01 monitoring job not working

Hi

I have defined critical parameters and activated Warehouse activity monitoring objects

I have also created variants for all reports like RLL01SE, RLL02SE,..RLL07E etc

and job is running.

I have unconfirmed transfer orders and transfer requirements.

But the report does not show any details on errors , but the job is running

Am i missing any step here. Please suggest

Regards

Rudresh

Edited by: Ravi Rudresh on Oct 13, 2009 4:11 PM

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Oct 14, 2009 at 09:28 AM

    Hi,

    as you can maintain in the variants, the critical parameters having a "time".

    Usually the time is set to 4 hours.

    So for example a open transferorder will show up only after 4 hours + the time of the next job run in LL01.

    If you would like to see the TO's earlier, you have to set the time to 5 Minutes.

    Best regards

    Uwe

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Uwe/ Peter Loh

      I tested the critical time given in configuration and it shows as One day and the report started to work after 1 day. I had to wait till late in yesterday evening. It works now.

      Thanks for your help on suggestions.

      Regards

      Ravi

  • avatar image
    Former Member
    Oct 15, 2009 at 11:35 AM

    Hi Ravi,

    LL01 is not constantly updated. It's only updated with the execution of report RLLL0000. You need to see how often this program is executed. If the TO's that are confirmed / not confirmed have been created after the last execution of this report, then they're not displayed. Hope this helps.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded