Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Setting a new database location problems

I've not ran into this before. I'm pointing a report to a new location , but I'm not seeing the report data. The other odd thing is that after pointing to the new location, if I show the SQL, it is still looking at the old location. Yet another odd thing is when I'm setting locations, I don't see one of the sub reports. It's still in design view, but not in the connections screen.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 06, 2009 at 05:08 AM

    Hi,

    Try to run the seperate queries for the for both db locations and see whether u are getting data for it or not.

    May be there is no data in other location that is why it is not visible.

    Regards,

    Misra P.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 07, 2009 at 08:01 PM

    Ok, I got the report working but I don't know why Crystal didn't complain about it. The new location had a field changed in the table (a linking field between tables at that). It had an underscore added by another programmer (recordid was changed to record_id). Crystal didn't complain and I even did the option to make sure the database was up to date and it claimed everything was fine. Evidently it refused to set to the new location without giving an error and was reporting no problems with the fields because it was looking at the old location.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.