Skip to Content
0
Former Member
Oct 04, 2009 at 01:43 AM

Server0 status "starting applications " , does not come to running state

262 Views

Hi Experts ,

Iam installing NW CE7.1 with EHP1 on AIX6.1 with oracle , iam struck with step 27 START JAVA ENGINE , where server0 is continuously in STARTING Applications state .

please find the dev_server0log attached ,

DEV_server0

-


F [Thr 258] Sat Oct 3 11:17:02 2009

F [Thr 258] *** LOG => State changed from 2 (Starting framework) to 10 (Starting apps).

F [Thr 258] *** LOG state real time: 76.120 CPU time: 5.110 sys, 162.740 usr

F [Thr 258] *** LOG total real time: 81.850 CPU time: 5.300 sys, 168.480 usr

F [Thr 258]

J

J Sat Oct 3 11:17:10 2009

J [GC [ParNew: 604886K->171053K(655104K), 0.3848940 secs] 604886K->171053K(5024512K), 0.3852470 secs]

J

J Sat Oct 3 11:17:22 2009

J [GC [ParNewJ

J Sat Oct 3 11:17:23 2009

: 607789K->165955K(655104K), 0.3254940 secs] 607789K->165955K(5024512K), 0.3258430 secs]

J

J Sat Oct 3 11:17:35 2009

J [GC [ParNew: 602691K->164251K(655104K), 0.3139670 secs] 602691K->164251K(5024512K), 0.3142920 secs]

J

J Sat Oct 3 11:17:46 2009

J [GC [ParNew: 600987K->165884K(655104K), 0.2895350 secs] 600987K->165908K(5024512K), 0.2898480 secs]

J

J Sat Oct 3 12:50:14 2009

J [GC [ParNew: 602620K->155997K(655104K), 0.2218330 secs] 602644K->156021K(5024512K), 0.2221690 secs]

J

J Sat Oct 3 17:56:31 2009

J [GC [ParNew: 592733K->160857K(655104K), 0.3143630 secs] 592757K->160881K(5024512K), 0.3147210 secs]

J

J Sat Oct 3 22:25:42 2009

J [GC [ParNew: 597593K->156444K(655104K), 0.2684320 secs] 597617K->156468K(5024512K), 0.2687980 secs]

J

J Sun Oct 4 02:08:51 2009

J [GC [ParNew: 593180K->153032K(655104K), 0.2566080 secs] 593204K->153064K(5024512K), 0.2569590 secs]

-


LOG FROM SAPINST

-


04.10.2009 02:39:55

J2EEGetProcessList

OK

0 telnetPort: 0

0 name: debugproxy

0 pid: 0

0 type: Debug Proxy

0 restart: No

0 exitCode:

0 state: J2EE_STOPPED

0 statetext: Disabled

0 startTime:

0 elapsedTime:

0 restartCount: 0

0 errorCount: 0

0 cpu: 0:02:29

0 debug: Disabled

1 telnetPort: 52708

1 name: icm

1 pid: 631030

1 type: ICM

1 restart: Yes

1 exitCode:

1 state: J2EE_RUNNING

1 statetext: Running

1 startTime: 2009 10 03 11:15:36

1 elapsedTime: 15:24:19

1 restartCount: 0

1 errorCount: 0

1 cpu: 0:00:05

1 debug: Disabled

2 telnetPort: 0

2 name: server0

2 pid: 610500

2 type: J2EE Server

2 restart: Yes

2 exitCode:

2 state: J2EE_CORE_RUNNING

2 statetext: Starting apps

2 startTime: 2009 10 03 11:15:40

2 elapsedTime: 15:24:15

2 restartCount: 0

2 errorCount: 0

2 cpu: 0:07:15

2 debug: Switched off

04.10.2009 02:39:58

GetProcessList

OK

name, description, dispstatus, textstatus, starttime, elapsedtime, pid

jstart, J2EE Server, YELLOW, Starting the processes, 2009 10 03 11:15:12, 15:24:46, 557640

igswd_mt, , GREEN, Running, 2009 10 03 11:15:12, 15:24:46, 639042

-


Thanks in advance ,

Jay