Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

No costs visible statistical WBS element

Hi,

The followin steps are the setup:

- Project with a statistical WBS element and a network below

- Create a PO with Account category "Fixed Asset"

- Fill in a fixed asset, but also a (statistical) WBS element (put fields 'project' and 'network' optional in customizing)

- execute a MIGO to book costs

Now when I run the cost report for this project using transaction CJI3 then I do NOT get the costs visible on this statistical WBS element.

HOWEVER when I do the same steps, but instead of putting a statistical WBS element I put the network (next to the fixed asset) then I do get the costs visible.

Is this normal or do I have to change something in order to get the costs visible for my statistical WBS element?

kindest regards

bert

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 30, 2009 at 02:43 PM

    It is normal

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.