Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

password asked when trying to load the client certificate in Visual admin

Hello,

We are currently facing exactly the same issue as the following thread :

problem-loading-the-client-certificate-

AC : Go Daddy, the AC certificates have been successfully loaded in the trustedCAs view in the visual admin, but when trying to load the client's certificate, it is prompting for a password. We have been provided with a .cer file, and when trying with another certificate (.crt) it is working.

Any clue ?

Many thanks,

GL

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 01, 2009 at 05:26 AM

    Hi GL,

    Your cert might be in PEM format. If you can open it with a text editor and see "BEGIN CERTIFICATE" somewhere, it's PEM. Try converting it to DER and see how that works.

    openssl x509 -in cert.pem -inform PEM -out cert.der -outform DER
    

    If you don't use openssl you can also open the PEM cert on your pc (assuming it has .cer extension, just double click it). Then go to Details --> Copy To File. For the format select DER encoded and save as a different file name.

    Thanks,

    -Russ

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.