Skip to Content

VL04- WMTA prints blank page

Dear Gurus,

My user is facing issue while running VL04 transaction which creates deliveries, TOs (output type WMTA)and prints with spools.

But here sometimes for multiple deliveries, one of the delivery prints Blank page with only outline boxes, hence again user search for that delivery spool and reprints. After reprinting that particular delivery, it prints good with data.

Please help me out to know what's the exact issue, as it is urgent which we are facing from long time!!!

Thanks in advance!

Vas

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Oct 05, 2018 at 03:17 AM

    You should check with your internal ABAP team who can look into the related Smart form, as the issue is happening randomly

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • As checked with Abaper debugging can be done only if reproducible example exists.

      Today again got blank page, when run in VL04 to printer and they cancelled the blank page TO and created new transfer order # and it printed.


      Any suggestions please ?

      Thanks in advance!


      Vas

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.