Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

0FI_AR_4 Initilaization issues

Hi All,

I was going thru messages on and found quite a few messages on this

the below was the the closest to our issue. We have around 5 million records to be pulled.

0fiar4---slow-sequential-read-in-ecc-on-initial-lo

Also iIdid read that we have to load 0FI_GL_4 before we load 0FI_AR_4. We do not have FI GL implemented in BW nor in R/3.

We are on R/3 4.7 Version & BW 7.0, we are in process of upgrade to ECC 6.0 which woudl happen by March 2010.

So how does this condition satisfy of laoding GL before AR.

Regards

Lalan

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Sep 18, 2009 at 03:02 PM

    [OSS Note 641977 - Poor performance|https://websmp130.sap-ag.de/sap(bD1lbiZjPTAwMQ==)/bc/bsp/spn/sapnotes/index2.htm?numm=641977], which was listed in the post that you referenced, should resolve the issue, but when we deployed the indexes in that OSS Note via SE11 in R3/ECC, they weren't being invoked. We had to have our Basis DBA create the indexes at the RDBMS level and then they got invoked perfectly.

    What we've found is that any of the SAP recommended indexes related to FI-CO/PA tend to need to be created at the Oracle level instead of at the application level using SE11 in R3/ECC.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.