Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Depreciation posting error

Hi

I am getting the error as " Account 'Expense account for ordinary depreciat.' could not be found for area 01 " for depreciation posting

I have checked in AO90 for Ordinary depreciation account is assigned to respective Account dettermination for that depreciating asset.

Please let me know your suggestion of this.

Thanks

Risha

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • Best Answer
    Posted on Sep 17, 2009 at 04:48 PM

    Hi, try to execute transaction OAK4! Please read the note 7595 as well.

    Blaz

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 18, 2009 at 02:39 PM

    This message was moderated.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 19, 2009 at 11:06 AM

    This message was moderated.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.