Skip to Content

Popup doesn't work after opening an interactive form

Hi,

I would need your help in letting me know if there is any additional setting required for correct execution.

I tried executing the sample "WDR_TEST_ADOBE" web dynpro component. On execution, on the right hand context area, you will see a button "Display popup". When i click on this, the popup works fine.

Now, if I select "ZCI ->XML-Schnittstelle -> Version1 -> Editieren u2013 Form" from the left pane and now click on "display popup" the popup doesnt appear. It goes into an endless wait.

Could you please let me resolve the issue by letting me know what setting or configuration I am missing out, so that I would be able to execute this successfully.

Thanks & Regards,

Preethi.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Sep 10, 2009 at 07:18 AM

    Hi,

    Could you please let me know if you too are facing similar issues with ethis program?

    Best Regards,

    Preethi.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.