Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Workflow triggered twice. Triggered using Message Control/Output Types

I created an output type for VA01. After creating (then saving) SO, workflow is immediately triggered which shouldn't be the case since I have to run program 'rsnast00' to trigger workflow. So workflow is triggered twice during the process. How do i fix this?

DATA:

dispatch time = 'send with periodically schreduled job'

application = 'v1'

transmission medium = 'events'

processing 1

program = 'RSWEMCO1'

form routine = 'CREATE_EVENT'

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Sep 08, 2009 at 09:50 AM

    1. You deactivate the event linkage in txn SWE2 for the workflow. if event linkage is activated.

    2. Check whether any user exit or badi is implementd to start the workflow.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.