Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SAP BW based data does not refresh

Hi Gurus,

I have a WebI report which has combination of blocks with Oracle and SAP BW queries as a datasource. I am coming across a strange issue which is that some of my BW based queries don't refresh which refreshed. All other ones do and all oracle based queries also refresh properly. It's a big report containg more than 30 Queries.

When a new Webi is created on top of same query, it shows refreshed data whereas data block doesn't refresh as part of actual report. Strangely when universe is refreshed and exported, everything suddenly runs fine for sometime. After sometime the problem starts again.

Anyone came across this before?

Environment: BOE XI 3.1 RTM.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Sep 08, 2009 at 08:54 AM

    Hello aneelf&,

    i would suggest you install SP2 for 3.1. The RTM Version of 3.1 is a bit old and there where some major changes in regards with WebI and BW as Datasource.

    Regards

    -Seb.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 08, 2009 at 08:57 AM

    Thanks Sebastian! Really appreciate

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.