Skip to Content

MOPZ - System is not assigned to a host

Dear group.

I'm going to patch our ERP 6.0 system from Ehp3 SP1 to Ehp4 Sp03.

In MOPZ after selecting product version, , logical component and usage types MOPZ gives the message

"System is not assigned to a host"

In the system landscape I have compared two ERP 6.0 systems to see if there where any differences in the definition, and I didn't find any (the one I compared with has just been updated with a new stack).

Can somebody advise how to solve this issue?

Best regards,

Teddy Løv Andersen

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Sep 07, 2009 at 09:22 AM

    Hi,

    Try comparing the 2 system in SMSY.

    There could be some missing entries for your current system.

    Thanks,

    Saba.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Saba.

      Thanks for your reply.

      I already compared the systems in SMSY and they are equal.

      I also checked the entries in the SLD, han here there is one difference:

      System License Number and License Expiration isn't pressent in the details of the Technical system

      for the system in error.

      Teddy

      A Java component was automaticly added eventhough it is a single stack system (ABAP). After deleting this Java component MOPZ is no longer complaining about a missing host.

      Teddy

      Edited by: Teddy Løv Andersen on May 18, 2010 12:31 PM

  • May 18, 2010 at 10:33 AM

    See last edit.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded