Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Mail send error from Jive forum

Hi Gurus,

I have a problem:

in our portal implemented a jive forum, but we cannot send any mail from forum. The portal send mail (e.g. if I create a new collaboration room, I get the invite mail).

What should I configure to repair this bug?

Thanks for your helps

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Sep 04, 2009 at 02:48 PM

    Hi Dwa,

    the configuration for the email notification of the Forums can be found in the Administration console from the forums (the Forum Administrator has it).

    Explanation is available in [documentation|http://help.sap.com/saphelp_nw70ehp1/helpdata/en/44/9ab759aa3d3ac0e10000000a155369/frameset.htm].

    good luck,

    anja

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 03, 2009 at 08:03 PM

    Hi Dwa,

    Check if the collaboration email was configurate.

    System Administration -> System Configuraiton -> Collaboraiton -> Transport -> Mail Transport.

    Best regards

    Eduardo Grilo

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.