Skip to Content

BP not appearing in ppoma_crm

Dear All,

I have a very basic query for you all. I have created a Organisation model in PPOMA_CRM. I have also assigned user to it but business partner is not appearing even after saving it.

I need your help to figure-out which part of configuration area I may have over looked. FYI, I have not done any new configuration for BP (stayed to core standard functionality).

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Sep 02, 2009 at 10:47 AM

    I got the answer; in PPFC - CRM_DNO_1 (was missing)

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi,

      Please check this link

      [https://www.sdn.sap.com/irj/scn/weblogs?blog=/pub/wlg/9489] [original link is broken] [original link is broken] [original link is broken];

      In that the following is given.

      Activate the Partner/organisation integration

      Before starting the organisation modelling in solution manager, we need to be sure that the organisation/partner integration is activated. If it's activated then each time we will create a structure in the organisation model we will have a business partner created.

      Go to the following IMG path: Customer Relationship Management -> Master Data -> Business Partner -> Integration Business Partner-Organization Management -> Set Up Integration with Organizational Management.

      Find the entries starting with HRALX. You should have those entries:

      u2022 HRLAX - HRAC with the value u2018X', if you don't create this entry in the table and Save.

      u2022 HRLAX-OBPON with the value u2018ON', if you don't create this entry in the table and Save.

      That's all for this activity.

      I think this would be the solution.

      Regards,

      Rajesh Kumar