Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Having issue in generating label in WWI

Hi

I am getting this erorr when printing label

===================================================

Error on WWI server WWW_GLM_DEC_SERV: Results file not found

Message no. C$830

Diagnosis

The results file of the generation was not found on the WWI server WWW_GLM_DEC_SERV.

System response

Generation was not carried out.

Procedure

Advise your system administrator to check the WWI installation on the WWI server WWW_GLM_DEC_SERV.

=======================================

Now i have checked all the setting with our dev env where we can print label but i donot find any difference between the DEv and Q01 ( problem sever).

Appreciate any input on this issue

thanks

amit

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 29, 2009 at 06:39 AM

    Hi Andy,

    please check the below solution and corresponding notes,

    C$ 830 Error on WWI server &1: Results file not found

    This error message may be caused by many different factors.

    The most common cause is an error during the generation in

    Microsoft Word, for example, during printing.

    - Analyze the WWI logs in the Windows event display in the SAP

    application log (transaction SLG1, object EHRE) during the

    report body generation or in the flow trace during report

    shipping.

    - Check whether a process WinWord.Exe hangs on the WWI server.

    Terminate this in the task manager on the WWI server. See Note

    788573.

    - Check the printer configuration on the WWI server. See Note

    788573.

    - Check the macro security in Microsoft Word as described in Note

    27.07.2008 Page 3 of 5

    Note 1058521 - Error messages that occur during report generation

    549858.

    Error messages that refer to "Word8_MacroStart" or

    "Word8_AttachTemplate" indicate this problem.

    - Check the Distributed Component Object Model (DCOM)

    authorizations as described in Note 580607. The error

    "CreateDispatch failed: Access denied" or "Error:

    Word8_Initialize(): Exception from CreateDispatch: Access

    denied" in the WWI log indicates this problem.

    - Check the entries C$ 835 Error file in log in CG5Z and the .ERR

    generation file on the WWI server for error messages.

    - Refer to Note 744096 if you are printing or shipping inbound

    documents.

    - This error can also occur due to an incorrect report template.

    Check for table nesting errors in the relevant report

    templates, as described in Note 1145017.

    - This error may be caused by a value that is too low for

    WordTimeout. See Note 788573.

    The system issues the following message in the WWI log:

    "Error process winword.exe had to be kill! (Process XXX was

    killed, timeout of XXX sec was reached!)"

    Hope this will solve the issue.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 09, 2009 at 07:12 AM

    Hello,

    RFC connections of your Q01 WWI servers were lost it seems. Restarting the server will solve the problem in most of the issues like this.

    Regards

    Srinivas

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 12, 2009 at 06:30 PM

    as mention by ravinder , issue resolved

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded