Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Netweaver install + crm AND erp

Hello,

i've installed crm 7.0 and erp (latest) on Netweaver 7.01.

Unfortunately if crm is started, erp will not start. And if i start erp first, crm will not start.

What settings do i have to make to make this work?

All installs (nw,crm,erp) are made on the same disk (d:\) and quite standard.

Hope any one you know a solution.

Kind regards,

Bas Masteling

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Aug 14, 2009 at 05:06 PM

    > What settings do i have to make to make this work?

    You have to fiddle with your memory settings. Check

    dev_w0

    in the system that is not coming up.

    > All installs (nw,crm,erp) are made on the same disk (d:\) and quite standard.

    Are you on Windows 2003? 64bit?

    Markus

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.