Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

employee subgroups are not appearing in MSS Form

Dear Gurus,

While creating position through MSS portal, employee subgroups are not appearing in the Form. Can you any body assist me what may be the causes .

1) I checked the org unit

2) I checked Position both are maintained. I have seen the A012 relationship also. Please advice

Regards,

Srinivas

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 12, 2009 at 08:45 AM

    Hi,

    Go to PPOME and click on the positions.. Under Tab Work schedule u will find Employee group and employee subgroup fields.. check if u have filled across them...

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 12, 2009 at 09:16 AM

    Hello,

    If the emp subgrp values are maintained in R/3 than check the the RFC fields values for subgroup values.If values are there than mapping/binding with the form need to be checked ......

    Regards

    lakhan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.