Skip to Content
avatar image
Former Member

sbo mailer stopped to work after the upgrade

After upgrade from 2005A SP1 to 2007 SBO mailer stopped to work. I installed SBO-mailer and in settings I get meessage that it is connected. I selected DBs and Intervals for sync. How can I resolve this issue?

Thanks,

Olga

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Jul 09, 2009 at 08:21 PM

    Some troubleshooting hints:

    1. Check if the problems have patterns.

    2. Monitor the SBO Mailer service more often

    3. Change any settings to see if it makes any differences......

    Thanks,

    Gordon

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hello again.

      You are right. There isn't available upgrades, yet. But, SAP is working on it.

      Save a link to this note and review it later, so when any update are released you can get it. (I gave you the link in a previous message).

      Meanwhile, i suggest to check frequently the status of all SB1 services on Service manager.

      Best regards.

  • avatar image
    Former Member
    Jul 09, 2009 at 01:15 PM

    There are many threads about this issue, do a search to see the other issues and some solutions.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jul 09, 2009 at 01:28 PM

    Hi.

    Please check the system event log for SBO error messages in order to know what could be the problem.

    Also, try to change the server or user credentials.

    By the way, ┬┐on wich Operating System do you have the service running?

    There are some recent SAP notes that could help:

    1358845 SBO Mailer stops working randomly with error 62.

    1282178 SBO Mailer stops when sending an alert with query via mail.

    I hope this can help you.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi OLGA ,

      Please update your patch level ...so far it looks like you are receiving these error becasue of application bug ..

      Try update the patch level and your mailer components ..see if this helps ..

      If not , then please log a support to SAP .

      thank you

      Bishal