Skip to Content
avatar image
Former Member

Custom time interval is not updated correctly in Asset master

Hi Experts,

facing issue in updating time interval as per client requirement in the asset master.

Requirement is as below: When the asset is first time placed at client site then

shutdown indicator is cleared

two more intervals are added - first with current date of the month and to today's date and second from today's date to 31.12.9999.

The issue is happening in the 2nd interval update- rather than taking the from date as today's date it is sometimes updating the default date i.e. 01.01.1900 to 31.12.9999.

Could not understand why this is happening. and it is happening in 50-100 assets in a month out of total placed assets say 1000 to 1500 assets.

the asset is updated in background by custom program when PM work order is updated to TECO status.

All the updates are happening using the custom program (BAPI_FIXEDASSET_CHANGE).

Please suggest any solution or what could be the probable cause of the issue.

Regards

Pankaj Verma

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Nov 25, 2016 at 12:49 PM

    Dear Pankaj,

    I understand that you enter in AS02 a second time depended interval (with AS02 or BAPI_FIXEDASSET_CHANGE).

    For example as follows:

    01.01.1900-31.12.9999original

    25.11.2016-31.12.9999new interval

    As far as I understand, the system makes the following:

    a) the system makes one interval

    b) shutdown indicator is cleared

    I'm not sure if I understand the question.

    ad a) this happens if the second interval is completely the same

    ad b) for me it is not clear where you have set the shut down indicator.

    If

    01.01.1900-31.12.9999 without shutdown

    25.11.2016-31.12.9999 with shutdown

    The system shut not complete it to one interval.

    Could you please confirm that this is the question?

    best regards

    Bernhard

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded