Skip to Content

HCI to On premise PI through cloud connector - Connectivity issue

Dear All.

Web service (SOAP UP) -> HCI -> On premise PI. and i'm using cloud connector to connect my On premise PI.

below are the configuration is done in cloud connector;

created a access control as mentioned below.

and the configuration is

in my receiver SOAP Channel i maintained the address as http://invtofinnest:443/XISOAPAdapter/MessageServlet?senderParty=&senderService=bc_hci_inv&receiverParty=&receiverService=∫erface=iso_invoice∫erfaceNamespace=http://hci_test

note: I've extracted the wsdl from my pi system and in wsdl target url i've changed as i maintained in could connector(above url) and the same i placed into HCI RECEIVER SOAP channel along with basic authentication.

is that above practice is right?

and when i test the scenario i'm getting an error as mentioned below

please suggest where i did a mistake.

Regards

Ramesh

1.png (34.5 kB)
1.png (18.3 kB)
1.png (18.3 kB)
1.png (11.7 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Nov 15, 2016 at 02:46 PM

    Changed my target url as http://invtofinnest:443/XISOAPAdapter/MessageServlet?channel=:BC_Invoice:CC_SOAP_SENDER_GET_ISO and it worked..

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Apr 07, 2017 at 01:10 PM

    Hello Ramesh! I hope you are fine! I need to connect my HCP to my IP. Can you help me? How do I do this? Did you rely on any tutorials? Can you show me how?

    Thaks a lot.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded